In onze buurt zorgen wij voor mekaar. Vrijwillig waar het kan, professioneel waar het moet.

Vacature vrijwilliger politiebureau Borculo

Geplaatst doorPolitie Achterhoek Oost
CategorieOverig
Bijgwerkt opwoensdag 7 april 2021 13:33
Doelgroepgeen voorkeur
WerktijdenVan 08.30 uur tot 12.30 uur en/of
van 13.00 uur tot 17.00 uur
Gewenste vaardighedenEnige kennis van cq affiniteit met computers en goede communicatieve eigenschappen
Plaats vrijwilligerswerkPolitiebureau Borculo

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen welke ons willen helpen bij het ontvangen van burgers in het politiebureau te Borculo, het begeleiden van burgers in het politiebureau, het gastvrij ontvangen van burgers met koffie en nog diverse andere leuke werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je het team met zaken zoals ondersteuning voor lief en leed van collega’s (kaarten, bloemen etc), logistieke ondersteuning tijdens acties/controles, kopieerwerkzaamheden en het onderhouden en vullen van folder- en preventiemateriaal.

De inzet zal 4 tot 8 uur per week zijn en wordt in onderling overleg bepaald. De werkzaamheden zullen in uniform uitgevoerd worden en je dan ook officieel aangesteld worden als (vrijwillig) ambtenaar. Hier hoort ook een screening bij. Lijkt je het leuk om deze werkzaamheden samen met andere vrijwilligers op te pakken en heb je een flexibele instelling en een creatieve geest? Dan ben jij de vrijwilliger waar wij naar op zoek zijn !


< Terug naar het overzicht | Reageren »

Over de plaatser

Politie Achterhoek Oost

Doel: Ontvangen van burgers in het politiebureau te Borculo, het begeleiden van burgers in het politiebureau, ondersteuning van collega's, logistieke ondersteuning tijdens acties/controles, onderhouden en vullen van folder- en preventiemateriaal.

Telefoon: 06-51415678

E-mail: lex.harsema@politie.nl

Website: www.politie.nl

Inhoud begeleiding vrijwilligers: De inzet van de vrijwilligers zal vier tot maximaal 8 uur per week zijn. De begeleiding vindt plaats vanuit de vaste werknemers politie belast met de Intake- en Service-taken. Tevens is er directe sturing dagelijks aanwezig vanuit het operationeel coördinatiepunt (OCP) van het team Achterhoek Oost.

Verzekering: Ja

Vrijwilligerscontract: Ja

Scholing: Ja

Onkostenvergoeding: Ja

Actief sinds maart 2021

Team Neede Team Eibergen Team Borculo Team Beltrum Team Ruurlo