In onze buurt zorgen wij voor mekaar. Vrijwillig waar het kan, professioneel waar het moet.

Houd je van notulen maken? Ben jij onze nieuwe secretaris?

Geplaatst doorRK kerk Willibrordus
CategorieComputers en administratie
Bijgwerkt opmaandag 8 juli 2019 15:11
Doelgroepvolwassenen
Werktijdenwe vergaderen 10x per jaar op de eerste woensdagmiddag van de maand. Daarnaast vanuit huis de mail bijhouden en notulen uitwerken en agenda opstellen. Gemiddeld kost het 6-8u per maand, afhankelijk van evt. extra klusjes die je op je neemt.
Gewenste vaardighedenPlezier hebben in notuleren, papierwerk op orde houden en zaken meebeslissen. Bestuurservaring niet nodig, maar zou fijn zijn.
Plaats vrijwilligerswerkRuurlo, Willibrorduskerk, Groenloseweg 1 en vanuit eigen huis.

De locatieraad van de St. Willibrordkerk in Ruurlo zoekt een nieuwe secretaris. Belangrijkste taak is het opstellen van de agenda voor de maandelijkse vergadering, deze rondmailen en de notulen maken van de vergadering. Daarnaast het meedenken met de rest van het bestuur over alle zaken die de locatie Ruurlo betreffen. Het is niet nodig om katholiek of kerkelijk te zijn. Affiniteit met lokaal bestuur en plezier in het met elkaar de zaken goed regelen is van veel groter belang! Samen houden we de kerk als prachtig gebouw in stand en zorgen dat er nog vieringen zijn voor onze parochianen uit Ruurlo.
Voor vragen of aanmelding bel met Lilian Beeks 06-28108029 of mail naar rkkerkruurlo@live.nl


< Terug naar het overzicht | Reageren »

Over de plaatser

RK kerk Willibrordus

Doel: De RK kerk Ruurlo zet zich in voor alle inwoners van Ruurlo van jong tot oud. Naast wekelijkse vieringen, organiseren wij speciale activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen. We hebben div. koren, beheren de begraafplaats en het fraaie kerkgebouw.

Telefoon: 06-28108029

E-mail: lilian.beeks@derozenquartz.nl

Website: https://www.12apostelen.nl/index.php/geloofsgemeenschap-ruurlo/

Inhoud begeleiding vrijwilligers: de diverse vrijwilligersgroepen hebben een eigen co├Ârdinator die de leden begeleid en activiteiten co├Ârdineert. Alles o.l.v. de Locatieraad en Pastoraatsgroep.

Verzekering: Nee

Vrijwilligerscontract: Ja

Scholing: Nee

Onkostenvergoeding: Ja

Actief sinds juni 2019

Team Neede Team Eibergen Team Borculo Team Beltrum Team Ruurlo